KELAJAKKA HISSA QO’SHGAN 80 YILLIK MAKTAB TARIXI (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Buxoro viloyati Qorako’l tumanida joylashgan 33-umumiy o’rta ta’lim maktabining 80 yillik tarixni bosib o’tgan yo’li va hozirgi kundagi rivoji, uning rivojiga hissa qo’shgan va qo’shib kelayotgan ustozlar haqida so’z boradi.