INGLIZ TILIDA MUROJAATNING KOMUNIKATIV PRAGMATIK SHAKLLARI (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ingliz tilida murojaatning komunikativ pragmatik shakllari va ularni fan o’qitishda qo’llashning ahamiyati hamda ingliz tilida ishlatiladigan murojaat shakllarining rasmiy va norasmiy muloqotdagi funksional farqlari nuqtai nazaridan tahlil qilinadi.