TA’LIM MUASSASALARIDA RAQAMLI INFRATUZILMA TUSHUNCHASI. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu tezisda ta’lim muassasalarida raqamli infratuzilma tushunchasi, uning tarkibi va ta’lim jarayonidagi ahamiyati tahlil qilinadi. Raqamli infratuzilma ta’lim muassasalarida samarali o‘quv jarayonini tashkil etish, axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalangan holda ta’lim sifatini oshirish va zamonaviy pedagogik texnologiyalarni joriy etish imkoniyatlarini beradi. Ishda raqamli infratuzilmaning asosiy elementlari, uning afzalliklari va muammolari ko‘rib chiqiladi.