TIJORAT, REKLAMA VA E'LON MATNLARINING NEYROLINGVISTIK XUSUSIYATLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada reklama matnlarining inson miyasiga ta’siri — ko‘rish, eshitish va his qilish orqali qaror qabul qilish mexanizmlari ochib beriladi. “Tanlov illuziyasi” va “storytelling” kabi psixologik usullar o‘zbek bozori misolida tahlil qilinib, mijozni jalb qiluvchi samarali matn yaratish sirlari amaliy misollar bilan yoritiladi.