MULTIMEDIA VOSITALARIDAN FOYDALANISH VA ULARNING TA’LIM SIFATIGA TA’SIRI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonida multimedia vositalaridan foydalanish va ularning ta’lim sifatiga ta’siri yoritib berilgan. Multimedia texnologiyalarining o‘quvchilarning bilim olish jarayonidagi o‘rni, ularning faolligi, qiziqishi va mustaqil fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, multimedia asosida tashkil etilgan darslarning samaradorligi, o‘qituvchi faoliyatiga ta’siri hamda zamonaviy ta’lim talablariga mos innovatsion yondashuvlar haqida fikr yuritilgan. Tadqiqot natijalari multimedia vositalaridan maqsadga muvofiq foydalanish ta’lim sifatini oshirishga xizmat qilishini ko‘rsatadi.