BOSHLANGʻICH TA’LIMDA TARBIYA TURLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlangʻich ta’lim tizimida tarbiyaning o‘rni, ahamiyati hamda asosiy turlari ilmiy-pedagogik jihatdan yoritilgan. Boshlangʻich sinf o‘quvchilarida shaxs sifatlarini shakllantirishda axloqiy, aqliy, jismoniy, estetik, mehnat, ekologik va huquqiy tarbiyaning tutgan o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, tarbiya jarayonida zamonaviy pedagogik yondashuvlar va milliy qadriyatlarning ahamiyati ochib beriladi.