NAFOSAT TARBIYASINING JAMIYATDAGI O’RNI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada nafosat tarbiyasining jamiyat hayotidagi o‘rni, uning shaxs ma’naviy kamoloti va ijtimoiy madaniyat rivojiga ta’siri yoritilgan. Nafosat tarbiyasining axloqiy tarbiya bilan uzviy bog‘liqligi, oila va ta’lim tizimidagi ahamiyati ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilingan.