BOLALARNING SHAXSIY VA IJTIMOIY KAMOLOTIDA ASOSIY TAMOYILLAR VA KATEGORIYALAR (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada tarbiyachilarimizning ijtimoiy munosabatlarni o'rganish, munosabatlarni yaxshilash va rivojlantirish uchun ta'lim va tarbiya jarayonlarida asosiy tamoyillarning muhim shartlari yoritilgan.