MUHOFAZA ETILADIGAN TABIIY HUDUDLARNI TASHKIL ETISH VA ULARDAN FOYDALANISH HUQUQINING VUJUDGA KELISH ASOSLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Muhofaza etiladigan tabiiy hududlar yer uchastkalariga bо‘lgan huquqlarini rо‘yxatdan о‘tkazish rо‘yxatga oluvchi organ arizani kо‘rib chiqish uchun qabul qilgan kundan boshlab о‘n kun mobaynida amalga oshirilishi batafsil bayon etilgan.