AQLI ZAIF BOLALARDA NUTQ RIVOJLANISHIDAGI NUQSONLARNI KORREKSIYALASHNING SAMARALI TEXNOLOGIYALARI. (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada aqli zaif bolalarda uchraydigan nutq rivojlanishidagi nuqsonlar, ularning sabablari va ushbu nuqsonlarni bartaraf etishda qo‘llaniladigan zamonaviy korreksion-pedagogik texnologiyalar yoritib berilgan. Shuningdek, nutqni rivojlantirishda interaktiv usullar, logopedik mashqlar va innovatsion texnologiyalarning ahamiyati tahlil qilingan.