QARAQALPAQ DIRIJYORLÍQ KÓRKEM ÓNERINIŃ RAWAJLANÍWÍNA DILARA SULTANIYAZOVANÍŃ QOSQAN ÚLESI (Ustozlar uchun, 2026)
Bul maqalada xor tarawında kóp jıldan berli, miynet islep balalarǵa bilim berip kiyatırǵan Dilara Sultaniyazovanıń jaqınları hám ómiri,miynet keshirmeleri hám ilimiy jumısları haqqında aytıp ótilgen.