CHAYKOVSKIYDIŃ OPERA JANRINDAǴI 3 BÓLIMLI FORMANIŃ ORNI (Ustozlar uchun, 2026)
Bul maqalada Rus kompozitorı P.I.Chaykovskiydiń dóretiwshiligindegi Evgeniy Onegin operasınıń Lenskiy ariyası “Я вас люблю” diń talıqlanıwı haqqında sóz etiledi.