QARAQALPAQ DIRIJYORLARÍNA BAYRAM OTARBAEVTÍŃ QOSQAN ÚLESI (Ustozlar uchun, 2026)
Bul maqalada xor tarawında kóp jıldan berli, miynet islep balalarǵa bilim berip kiyatırǵan Bayram Otarbaevtıń jaqınları hám ómiri,miynet keshirmeleri hám ilimiy jumısları haqqında aytıp ótilgen.