ÓZGESHE DAWSI MENEN KEWILLERDEN ORIN ALǴAN BIBIRABA 1946 (Ustozlar uchun, 2026)
Bul maqalada Qaraqalpaq xalqınıń súyikli perzenti óz dóretiwshilik jolı atqarǵan qosıqları menen xalqımız kewlinen orın alǵan insan Bibiraba Ótepbergenova haqqında maǵlıwmat beriledi.