MATEMATIKA DARSLARIDA TAʼLIMIY OʻYINLARDAN FOYDALANISHNING NAZARIY-PEDAGOGIK ASOSLARI . (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada matematika darslarida ta’limiy o‘yinlardan foydalanishning ilmiy va amaliy ahamiyati yoritilgan. O‘yinli texnologiyalarning o‘quvchilar mantiqiy tafakkurini rivojlantirishdagi roli, dars samaradorligini oshirishdagi pedagogik funksiyalari va ushbu jarayonning nazariy asoslari tahlil qilingan.