BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING DIQQAT VA XOTIRASINI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION METODLARNI TANLASH VA LOYIHALASH MEXANIZMI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining diqqat va xotirasini rivojlantirishga xizmat qiluvchi innovatsion metodlarni tanlash mezonlari, ularni loyihalash mexanizmi hamda amaliy qo‘llash jarayoni ilmiy-nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilinadi.