SURUNKALI CHARCHOQ SINDROMI (SCS) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada surunkali charchoq sindromining kelib chiqish sabablari, klinik belgilari, tashxis qo‘yish usullari va davolash usullari yoritilgan. Stress, uyqu buzilishi, surunkali kasalliklar va ruhiy zo‘riqish SCS rivojlanishiga qanday ta’sir qilishi ilmiy asosda tahlil qilingan. Shuningdek, bemorlarni profilaktik va davolash choralariga yo‘naltirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan. Maqola tibbiyot yo‘nalishidagi talabalar va amaliyotchi mutaxassislar uchun foydali.