БОЛА ТАРБИЯСИНИНГ ШАКЛЛАНИШИДА МИЛЛИЙ ҚАДРИЯТЛАРНИНГ ЎРНИ (Ustozlar uchun, 2026)
Ушбу мақолада ҳаётимизда муҳим ўрин тутадиган оилада фарзанд тарбияси ва у ҳақида Шарқ алломаларининг фикр-мулоҳазалари ва фикрлари баён этилади. Зеро оилавий тарбия инсоннинг шахс сифатида шаклланишидаги энг муҳим омил ҳисобланади.