BUYRAK VA SIYDIK AJRATISH A’ZOLARI TUZILISHI VA KASALLIKLARI HAQIDA TUSHUNCHA. (Ustozlar uchun, 2026)
Buyrak va siydik ajratish a’zolari tuzilishi va kasalliklari haqida     tushuncha.Ushbu   maqolada  buyrak va siydik ajratish a’zolari tuzilishi va buyrak kasalligining kechishi va xususiyatlari yoritilgan.