ЎЗБЕКИСТОНДА КОРРУПЦИЯГА ҚАРШИ КУРАШИШ ЙЎЛИДА: 2026 ЙИЛ ИСЛОҲАТЛАРНИНГ ЯНГИ БОШҚИЧИ (Ustozlar uchun, 2026)
Мақола 2026 йилда Ўзбекистонда коррупцияга қарши олиб борилаётган ислоҳотларни ва рақамли трансформациянинг бюджет хавфсизлиги ва молиявий разведка тизимидаги аҳамиятини таҳлил қилади. Янги механизмлар коррупция хавфини сезиларли даражада камайтириш ва давлат молиявий ресурсларини самарали тақсимлашда муҳим аҳамиятга эга.