CHET TILI O‘QITISHDA ZAMONAVIY METODLARNING FOYDALI JIHATLARI VA PEDAGOGIK STRATEGIYALAR TAHLILI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqola zamonaviy til o‘qitish metodikalarining o‘ziga xos xususiyatlari va ularning ta’lim jarayonidagi samaradorligini tadqiq etadi. Unda Kommunikativ til o‘qitish (CLT), Vazifaga asoslangan ta’lim (TBLT) va texnologiyalar bilan boyitilgan o‘quv muhitlarining afzalliklari qiyosiy tahlil qilinadi. Shuningdek, innovatsion pedagogikaning ijtimoiy-psixologik aspektlari hamda ta’lim oluvchining kognitiv faolligini oshirish masalalari yoritilgan.