PROFILAKTIK EMLASH HAQIDA TUSHUNCHAGA EGAMISIZ? (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolamizni yozishdan asosiy maqsadim,  aholini profilaktik emlash tartibi haqida tushunchaga ega bo’lishlari uchun  va vaksinatsiya va revaksinatsiya haqida tushuncha berish bundan tashqari emlashni inson salomatligi uchun muhim ekanligini tushuntirishdan iborat.