KIMYO FANINI O‘QITISH JARAYONIDA O‘QUVCHILARNING KASBIY BILIM VA AMALIY KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH MASALALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada kimyo fanini o‘qitish jarayonida o‘quvchilarning kasbiy bilimlarini mustahkamlash, amaliy ko‘nikmalarini rivojlantirish hamda fan bo‘yicha barqaror kompetensiyalarni shakllantirish masalalari yoritilgan. Maqolada nazariy bilimlarni amaliy mashg‘ulotlar bilan uyg‘unlashtirish, laboratoriya ishlari orqali o‘quvchilarning mustaqil faoliyatini rivojlantirish hamda kimyo fanini kelajak kasbiy faoliyat bilan bog‘lash yo‘llari tahlil qilingan.