TA'LIM TIZIMIDAGI MUAMMOLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Ta’lim tizimi – har bir jamiyat rivojining asosi, davlat istiqbolining garovidir. Insonlarning bilimli va malakali bo‘lib yetishishi aynan ta’lim sifatiga chambarchas bog‘liq. Shu sababli ham ko‘plab mamlakatlar zamonaviy ta’lim tizimini shakllantirish, uni doimiy takomillashtirish, jahon andozalariga moslashtirish ustida izchil ish olib borayotganlari bejiz emas. Shu bilan birga, ta’lim tizimida dolzarb muammolar bugun hamon yuzaga chiqmoqda va ularni o‘z vaqtida hal etish, yangicha yondashuvlarni joriy qilish qanchalik muhim ekani kundek ravshan.