UMUMLASHGAN FRIDRIXS MODELINING KVADRATIK SONLI TASVIRINI TADQIQ QILISH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola Umumlashgan Fridrixs modelining kvadratik sonli tasvirini tadqiq qilishga bag‘ishlangan. Tadqiqotda modelning matematik asoslari, kvadratik sonlar orqali tizim xatti-harakatlarini modellashtirish, shuningdek, nazariy va amaliy aspektlari o‘rganildi. Ish davomida modelning o‘zgaruvchan parametrlariga bog‘liq jarayonlar tahlil qilindi va natijalarini kvadratik ifodalar yordamida vizualizatsiya qilish imkoniyatlari ko‘rsatildi. Tadqiqot, shuningdek, matematik modellash usullarini ilmiy tahlil qilish va amaliy qo‘llash bo‘yicha natijalarni taqdim etadi.