TA’LIMDA RAQAMLASHTIRISH: O‘ZBEKISTON MAKTABLARIDA ELEKTRON TA’LIM RESURSLARIDAN SAMARALI FOYDALANISH MUAMMOLARI VA YECHIMLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada O‘zbekistonda maktabgacha, umumiy o‘rta va oliy ta’lim tizimida raqamlashtirish jarayonlari va elektron ta’lim resurslaridan foydalanishning dolzarb masalalari o‘rganiladi. Tadqiqotda mamlakatimizda raqamli platformalar, mobil ilovalar va xalqaro tajribalar asosida ta’lim jarayonini samarali tashkil etish imkoniyatlari tahlil qilinadi, shuningdek, yuzaga kelayotgan muammolar va ularni hal etish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.