OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA HUQUQ FANLARINI O‘QITISHNING ZAMONAVIY USULLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada oliy ta’lim muassasalarida huquq fanlarini, xususan, Konstitutsiyaviy huquq, Fuqarolik huquqi va Ma’muriy huquq fanlarini o‘qitishda zamonaviy pedagogik yondashuvlar va innovatsion usullardan foydalanish masalalari tadqiq etilgan. Tadqiqot jarayonida interaktiv, muammoli, raqamli va kompetensiyaviy ta’lim usullarining huquqiy bilimlar va amaliy ko‘nikmalarni shakllantirishdagi samaradorligi baholanadi. Olingan natijalar zamonaviy usullar talabalarning huquqiy tafakkuri, tanqidiy fikrlashi va kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishda muhim ahamiyatga ega ekanligini ko‘rsatadi.