O’SMIRLIK DAVRI INQIROZINI YENGISH YO’LLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada o‘smirlik davrida yuzaga keladigan psixologik inqirozning mohiyati, uning sabablari va uni yengib o‘tishning samarali yo‘llari tahlil qilinadi. O‘smir shaxsining rivojlanish jarayonida uchraydigan hissiy beqarorlik, mustaqillikka intilish, tengdoshlar bilan munosabatlar va oila muhitining ta’siri yoritiladi. Shuningdek, o‘smirlik davri inqirozini bartaraf etishda psixologik yordam, to‘g‘ri muloqot, qo‘llab-quvvatlash va ijtimoiy muhitning o‘rni ilmiy asosda bayon etiladi.