MATEMATIKA FANIGA O’RGATISHNING ZAMONAVIY TURLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Zamonaviy ta’lim tizimida matematika fani faqat nazariy bilimlarni o‘rgatish vositasi emas, balki mantiqiy fikrlash, muammolarni tahlil qilish, algoritmik tafakkur kabi ko‘nikmalarni shaklantirish vositasi sifatida qaraliyotgani haqida so’z boradi.