YAKKASAROY TUMAN AXBOROT-KUTUBXONA MARKAZI FAOLIYATI TO'G'RISIDA (Ustozlar uchun, 2026)
Yakkasaroy tuman axborot-kutubxona markazi zamonaviy kutubxona xizmatlarini ko‘rsatishga, keng aholini axborot-resurslar bilan ta’minlashga, yoshlar va kattalarda kitobxonlik madaniyatini shakllantirishga xizmat qilmoqda. Markazda elektron va an’anaviy manbalar, kitoblar, ilmiy-adabiy jurnallar, internet xizmati va madaniy-ma’rifiy tadbirlar tashkil qilinadi. Mahalliy hamkorlik aloqalari rivojlantirilmoqda. Axborot-kutubxona markazi aholining intellektual rivoji, yoshlarni vatanparvarlik ruhida tarbiyalash va umrboqiy ta’limga ko‘mak sifatida muhim o‘rin tutadi.