TARBIYASI OGʻIR BOLALAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada tarbiyasi ogʻir bolalar bilan ishlashning psixologik vazifalari, ularning xulq-atvoridagi ogʻishlarning kelib chiqish sabablari, psixologik-pedagogik yondashuvlar hamda amaliy ish usullari tahlil qilinadi. Shuningdek, maktab, oila va ijtimoiy muhitning o‘zaro hamkorligi asosida muammoli bolalarni ijtimoiy moslashtirishning samarali yo‘llari yoritiladi.