YURAK QON TOMIR TIZIMI KASALLIKLARI BELGILARI VA UNI DAVOLASH VA OLDINI OLISH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada bugungi kundagi ko’p uchrab kelayotgan kasalliklarimizdan yurak qon tomir tizimi haqida kasalliklari belgilari sabablari va uni oldini olishga qartilgan ma’lumotlar keltirib o’tilgan.