LAKTOBAKTERIYA, BIFODOBAKTERIYANING BOLANI O’SISH VA RIVOJLANISHIDAGI AHAMIYATI. (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur tezisda laktobakteriya va bifidobakteriyalarning bolalar organizmiga ko’rsatadigan foydali ta’siri, ularning o’sish va rivojlanishdagi fiziologik ahamiyati, ichak mikroflorasini shakllantirishdagi roli, oziq moddalarning so’rilishiga ko’magidagi ahamiyati va immun tizimi faolligini oshirishdagi ishtiroki keng tahlil qilingan.