ALLERGIYA KASALLIGI ,TURLARI,OLDINI OLISH VA DAVOLASH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada bugungi kundagi ko’p uchrab kelatyotgan kasalliklarimizdan allergiya, uning turlari, oldini olishga qaratilgan ma’lumotlar keltirib o’tilgan.