OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA ZARARLI ODATLARGA QARSHI PSIXOLOGIK IMMUNITETNI MUSTAHKAMLASH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada o‘quvchilar orasida uchraydigan zararli odatlarning oldini olish, ularga qarshi psixologik immunitetni shakllantirish hamda ta’lim muassasalari va oilaning bu jarayondagi roli yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarda sog‘lom turmush tarzini shakllantirish, ijobiy motivatsiya berish va profilaktik ishlarning ahamiyati tahlil qilinadi.