JISMONIY TARBIYA VA SPORT DARSLARINI O'QITISHDA ZAMONAVIY METODLARDAN FOYDALANISH. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada jismoniy tarbiya va sport darslarida zamonaviy pedagogik metodlardan foydalanishning samaradorligi tahlil qilinadi. Maqola innovatsion yondashuvlar, interaktiv texnologiyalar, raqamli vositalar va o‘quvchilarning faoliyatini oshirishga qaratilgan metodlarni o‘rganishga bag‘ishlangan. Tadqiqot natijalari dars jarayonini yanada qiziqarli va samarali qilish imkoniyatlarini ko‘rsatadi.