TA’LIM TIZIMI SAMARADORLIGINI TAKOMILLASHTIRISHDA VIRTUAL DASTURIY TA’MINOTLARNING TUTGAN O‘RNI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim tizimining samaradorligini takomillashtirish haqida fikr yuritiladi. Bundan tashqari maqolada axborot texnologiyalarining  bevosita pedagogik faoliyatning samaradorligini bilan bog‘liq masalalarga e’tibor qaratilgan.