TERGOVGA QADAR TEKSHIRUV BOSQICHIDA QONUNIYLIKNI TA’MINLASH. (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolamizda O‘zbekiston Respublikasi jinoyat-protsessual qonunchiligida  tergovga qadar tekshiruv bosqichida qonuniylikni ta’minlash haqida o‘zbek olimlarining ilmiy qarashlari hamda ularga o‘z fikrlarimiz orqali bildirgan munosabatlarimiz aks etgan.