SAIDA ZUNNUNOVA TAVALLUDINING 100 YILLIGI: SHOIRA HAYOTI VA IJODIGA BIR NAZAR (Ustozlar uchun, 2026)
ushbu maqolada o‘zbek adabiyotining iste’dodli vakilasi Saida Zunnunovaning hayot yo‘li, ijodiy shakllanish bosqichlari, she’riy va nasriy merosi, badiiy uslubi hamda o‘zbek adabiyotidagi o‘rni keng yoritiladi. Shuningdek, 2026-yilda nishonlanayotgan tavalludining 100 yilligi munosabati bilan shoira merosining bugungi kundagi ahamiyati ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilinadi.