FUQAROLIK PROTSESSUAL HUQUQINING TUSHUNCHASI, PREDMETI VA METODLARI. (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur diplom ishi “Fuqarolik protsessual huquqining tushunchasi, predmeti va metodlari” mavzusiga bag‘ishlangan bo‘lib, unda fuqarolik protsessual huquqining nazariy asoslari, huquq tizimidagi o‘rni va amaliy ahamiyati kompleks tarzda yoritiladi. Tadqiqot ishida fuqarolik protsessual huquqi mustaqil huquq sohasi sifatida tahlil qilinib, uning tushunchasi, tartibga solish predmeti hamda protsessual-huquqiy ta’sir etish metodlari ilmiy va normativ manbalar asosida ochib beriladi.