BOSHLANGʻICH SINF O‘QUVCHILARIDA IDROK VA FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada boshlangʻich sinf o‘quvchilarida idrok jarayonining shakllanishi va rivojlanishining psixologik asoslari tahlil qilinadi. Idrokning yoshga xos xususiyatlari, uning tafakkur, diqqat va xotira bilan o‘zaro bogʻliqligi yoritiladi. Shuningdek, ta’lim jarayonida idrokni rivojlantirishga qaratilgan samarali psixologik usullar, interaktiv metodlar hamda o‘yin texnologiyalarining ahamiyati ochib beriladi.