SOG’LOM TURMUSH TARZI –SALOMATLIK GAROVI (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada sog’lom turmush tarzining asosiy jihatlari,uzoq umr ko’rish davomiyligi,sog’lom ovqatlanish uchun maxsulotlar haqida keng yoritilgan.