BOLALARDA SEMIZLIK VA UNDA DAVOLOVCHI JISMONIY TARBIYANI QO’LLASH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada bolalarda semizlik sabablari,kelib chiqishi, davosi, profilaktikasi, ularda davolash fizkulturasini qo’llash bo’yicha keng yoritilgan.