BOLALARGA ZOʻRAVONLIKSIZ MUHIT YARATISHDA MAKTAB VA OILA HAMKORLIGI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bolalarga nisbatan zoʻravonlikning oldini olishda maktab va oila hamkorligining ahamiyati, zoʻravonliksiz taʼlim va tarbiya muhitini shakllantirish omillari hamda profilaktik yondashuvlar tahlil qilinadi. Oʻquvchi shaxsining sogʻlom psixologik rivojlanishida ijtimoiy muhit, pedagogik madaniyat va ota-onalik masʼuliyatining oʻrni yoritiladi.