GURUHLI PSIXOLOGIK O‘YINLAR VA JAMOADA NOSOG‘LOM MUHIT SHAKLLANISHI: OQIBATLAR VA OLDINI OLISH YO‘LLARI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada maktab va o‘smirlar jamoasida ayrim guruhli psixologik o‘yinlarning noto‘g‘ri tashkil etilishi natijasida psixologik nosog‘lom muhit shakllanishi, buning o‘quvchilar, ota-onalar va pedagoglarga ko‘rsatadigan salbiy ta’siri ilmiy-psixologik jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, bunday holatlarning oldini olish bo‘yicha amaliy tavsiyalar beriladi.