O‘ZBEK TILI FONETKASI VA FONOLOGIYASINING O‘RGANILISH TARIXIDAN (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada lingvistikaning fonetika va fonologiya bo‘limi hamda uning o‘zbek tilshunosligida o‘rganilish tarixi haqida mulohazalar berilgan.