AKADEMIK LITSEYLARDA ANIQLOVCHI MAVZUSINI O‘QITISH (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada akademik litseylarda o‘zbek tili fanining sintaksis bo‘limini o‘qitishda aniqlovchi mavzusining o‘rni, uni o‘qitishning metodik asoslari, samarali ta’lim usullari hamda amaliy mashqlar tizimi yoritilgan.