ZAMONAVIY KASBLAR VA YOSHLAR PSIXOLOGIYASI (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy kasblarning shakllanish jarayoni, raqamli iqtisodiyot sharoitida yuzaga kelayotgan yangi mutaxassisliklar hamda ularning yoshlar psixologiyasiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, kasb tanlash jarayonida o‘smir va yoshlarning psixologik xususiyatlari, motivatsiyasi, qiziqishlari va qadriyatlar tizimi tahlil qilinadi. Maqolada kasbga yo‘naltirishda psixologik yondashuvning ahamiyati ochib beriladi.