JISMONIY TARBIYA VA SPORTNING RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI: SIRDARYO VILOYATI. (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola Sirdaryo viloyatida jismoniy tarbiya va sport sohasining hozirgi holatini tahlil qiladi, asosiy muammolarni aniqlaydi va rivojlanish istiqbollarini taklif etadi. Ishda hududning demografik xususiyatlari, mavjud infrastrukturasi, sport-tarbiyaviy resurslar, yoshlar sporti va oliy natijaga erishish uchun zarur bo‘lgan strategik yo‘nalishlar ko‘rib chiqiladi. Maqola amaliy tavsiyalar va davlat hamda mahalliy darajadagi boshqaruv choralarini o‘z ichiga oladi.