YURAK YETISHMOVCHILIGI RIVOJLANISHIGA ZAMONAVIY QARASHLAR (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur tezisda yurak yetishmovchiligi rivojlanishiga zamonaviy qarashlar, surunkali yurak yetishmovchiligida yurakda rivojlanayotgan o'zgarishlar, o'tkir yurak yetishmovchiligining rivojlanishi, yurak yetishmovchiligiga olib keluvchi asosiy sabablar to'g'risida batafsil fikr yuritilgan.